Skip to content

Snakk med en av våre rådgivere

Post@eliel.no

Last ned

Renhold

I Eliel Facility er renhold en av våre kjernekompetanser. Med økende behov for renhold i samfunnet er dette fort utviklet seg til «core business». Vi setter stort fokus på renhold og har en faglig tilnærming til oppgaven som en viktig støttefunksjon for våre kunder. Vi samarbeider tett med ledende fagmiljøer for kontinuerlig læring og forbedring. Vi leverer renhold til ulike typer virksomheter – kontorlokaler, barnehager, lager, industri/næringsmiddel, borettslag m.m

Hvordan funker det?

Renhold er en mennesketung bransje, for å lykkes så må det investeres i humankapitalen! Vi fokuserer derfor på kompetansebygging hos våre ansatte og digitalisering deres i tjenesteområder. Samtidig følges kvaliteten opp tett med hjelp av vårt digitale kvalitetsledelsessystem.

Ofte stilte spørsmål

Ja, det er vi! Alle virksomheter som tilbyr renholdstjenester skal være godkjent av Arbeidstilsynet. Det er forbudt å kjøpe renholdstjenester fra virksomheter som ikke er godkjent. Dette gjelder og privat kjøp av renholdstjenester.
Pris fastsettes ut ifra frekvens, areal og type oppgave som skal utføres. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.
Ja! Vi har ansatte fra ca. 15 ulike land! Da er det viktig med ett felles språk! Våre ansatte har kompetansekrav norsk og vi gjennomfører også norskkurs for de som trenger i regi av våre samarbeidspartnere.