Skip to content

Periodisk renhold

Periodisk renholdstjenester er definert som oppgaver som ikke inngår i det daglige renholdet. Disse er helt nødvendige for å ivareta de bygningsmessige verdiene og et sunt innemiljø. Det øker trivsel og gir lokalene et forfrisket utseende.

Vi tilbyr følgende periodiske tjenester:

Hovedrengjøring: på dagligtale sier man også «vårrengjøring», noe som er en grundig rengjøring av alle flater for å fornye innemiljøet. Her rengjøres blant annet tak, vegger, gulv og øvrig inventar. Dette forfrisker innemiljøet og er en god investering i trivsel for alle brukere.

Gulvbehandling: i løpet av et år gjennomgår gulvet et stort trykk og belastes tungt. Tøffe værforhold i Norge øker også slitasjen av gulv. Gulvbehandling ivaretar vedlikeholdsbehovet og øker gulvets levetid. Det er en investering i gulvet med mange miljømessige fordeler for brukerne. Vi har god erfaring med gulvbehandling med gode resultater og kan utføre dette med minimale forstyrrelser på kundens daglige drift.

Vinduspuss: Enhver glassmester vil understreke viktigheten av rene vinduer. Urenheter som ikke jevnlig fjernes fra glass vil herdes inn i glasset i solskinnet. Glassene vil over tid bli uklare og det kan sprike. Godt gjennomført vinduspuss sikrer gir vinduene et godt og langt liv med god utseende. Våre dyktige medarbeidere har liftsertifikat og kan utføre jobben for høye og lave bygninger.

Fasadevask: Byggets fasade er byggets ansikt utad og førsteinntrykket for alle besøkende. Den daglige driften, omverdens trafikk og naturforhold tærer alle på byggets fasade. Vask av fasaden sikrer dermed de bygningsmessige verdiene samtidig bygget forblir en fryd for øyet.

Tepperens/møbelrens: tepper og møbler i tekstil samler i seg fremmede legemer, over tid så avgir dette en vond lukt, spiser seg gjennom stoffet og gir dem mørkere utseende. Vi utfører rens med moderne utstyr som effektiv rengjør og tar livet av skadelige mikroorganismer. Dette gir teppene og møblene et frisk utseende og god lukt.

​Ta gjerne kontakt for gratis befaring eller en uforpliktende telefonsamtale!