Skip to content

Eliel Facility AS

Eliel Facility AS er en familiebedrift med ca. 25 ansatte som holder til sentralt på Strømmen, en kort spasertur unna Strømmen Storsenter. Vi leverer eiendomstjenester som renhold, kantine, vaktmester og uteareal – derav samlebegrepet «facility» for å betegne disse og relaterte tjenester.

Vår bedriftskultur bygger på kvalitet og disiplin i alt vi gjør. Vi setter kunden foran, lytter nøye etter behovene og jobber ut ifra det etablerte rammeverket. Tydelig planlegging og effektivitet er nøkkel for et suksessrikt samarbeid. Vår filosofi er basert på de systematiske metodene kjent som 5S og lean. Kort fortalt er dette en filosofi hvor vi fokuserer på kundens opplevelse av våre tjenester samtidig som vi fokuserer på å eliminere sløsing ved å være i kontinuerlig forbedringsprosess.

10 +

Land

17 '

Omsetning 2022

0

Ansatte

Tjenester

Av kvalitet, tilpasset og skreddersydd deres behov

Systematikk

Tydelig planlegging og effektivitet er nøkkel for et suksessrikt samarbeid

Leveranse

Miljøvennlig, forutsigbar og lønnsomt!

Ansatte

Dette er teamet vårt

Hva betyr dette for deg som kunde? Dette betyr at du som kunde av Eliel Facility AS får en leverandør som setter seg i ditt skinn og sørger for at dere får levert tjenester som er av høy kvalitet, forutsigbart og lønnsomt.

shutterstock_262734242

Oscar Stephens

head of Marketing
shutterstock_262734242

Rodney Daniels

Founder & CEO
shutterstock_262734242

Kyle Higgins

Human resource