Skip to content

Snakk med en av våre rådgivere

Post@eliel.no

Last ned

Kantinetjenester

Kantinen er et viktig samlingspunkt for alle arbeidsplasser og gir enhver muligheten til å ta et kort avbrekk. Og vi i Eliel Facility er lidenskapelig opptatt av mat. En trivelig kantine bidrar til økt trivsel på jobb og dermed også høyere produktivitet. Vi leverer kantinetjenester til bedrifter av ulike størrelser. Enten dere trenger enkel lunsj servering eller om dere behøver flere varmretter, påsmurt og salatbar så er vi der til deres tjeneste. Vi tar norsk kjøkken som utgangspunkt og kan variere tilbudet med mat fra flere kjente verdensdeler. Våre medarbeidere er dyktige i sitt fag og får kontinuerlig support for videre læring, inspirasjon og oppdatering på de seneste IK-mat forskrifter.
Med større mangfold i vårt samfunn ivaretar vi alles interesser ved å også kunne tilby vegetarretter, halal, og tilrettelegging for brukere med gluten og laktose intoleranse.

Hvordan funker det?

Vi kan samarbeide om ulike typer kantineløsninger for deres bedrift enten med moderne kasseløsninger, bidragsbasert kantine eller en blanding. En god kantine trenger ikke å være en dyr affære. Gode rutiner på meny planlegging og strukturert innkjøp sikrer en kostnadseffektiv kantine. Videre, med vårt miljøfokus – reduksjon av svinn, gjenbruk av restemat og samarbeid med lokale matleverandører, uthenter vi mange besparelser som gagner alle sammen. Godt for miljøet, godt for lommeboka!

Ofte stilte spørsmål

Vi leverer kantine og lunsjordninger til bedrifter av alle størrelser. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg 😊
Pris fastsettes ut ifra antall bespisende og hvilken type anretning deres bedrift behøver. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!
Vi driver kantiner både med og uten kasseløsninger alt etter kundens behov.